Ludvig Renbo Olsen | Portfolio

  • da

Menu

Filter

Social

Veganermor.dk – Min mors nye blog

Veganermor.dk - Min mors sommerfugl

Da min lillebror og jeg blev veganere i sommers, boede vi begge hjemme hos min mor. Hun elsker at lave mad, så det var lidt en udfordring for hende, at vi pludseligt ikke ville spise ingredienser fra dyreproduktion. Som det fantastiske menneske hun er, blev det dog vendt til en madmæssig eventyrrejse. Hold fast, man kan lave meget god vegansk mad.

Nu har hun så lanceret en blog, hvor hun skriver om, hvordan man kan tackle at børnene bliver veganere. En problemstilling, som mange forældre har svært ved at håndtere.

Derudover har hun allerede lagt mange gode opskrifter ind på siden, så hvis man vil inspireres, er den et besøg værd. Det har 1300 mennesker gjort på 5 dage, hvoraf mange har skrevet sig op til hendes nyhedsbrev. Det er lidt vildt 🙂

Veganermor.dk